GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εθνική μας: Ο σπάνιος Έλληνας Φάνης Γκέκας και το πέναλντι που έπρεπε να επαναληφθεί...

Του Ευριπίδη Μπίλλη  Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ Ακούγονται σχόλια (πχ ανταποκριτής του Euronews στην Ελλάδα) ότι η Εθνική μας παρά...


Του Ευριπίδη Μπίλλη 
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Ακούγονται σχόλια (πχ ανταποκριτής του Euronews στην Ελλάδα) ότι η Εθνική μας παρά την χθεσινή της ήττα είναι υπερήφανη γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία της πέρασε στους 16 του Παγκόσμιου πρωταθλήματος... Σίγουρα και αυτό.
Κυρίως όμως, και δεν τον λένε αυτό, γιατί με την απόδοση της σε όλα τα παιγνίδια της του παγκόσμιου πρωταθλήματος και ιδίως με το χθεσινό, έδειξε ότι δεν υπολειπόταν σε αξία καμιάς άλλης από τις συμμετέχουσες ομάδες.
Και αν χθες δεν ήταν άτυχη, ήταν ικανή για όλα.
Τέλος παρά την ατυχία του (που δεν ήταν ατυχία γιατί ο τερματοφύλακας τους ήταν κατά την εκτέλεση του πέναλτι πολύ έξω από τη γραμμή του γκολ, κατωτέρω φωτογραφίες) ο Φάνης Γκέκας είναι ένας άξιος Έλληνας και σπάνιας αξίας ποδοσφαιριστής που και το γκολ μας ήταν δημιούργημα και δικό του.
Και που τον είδαμε συντετριμμένο να κλαίει σαν παιδί μετά το πέναλτι που κτύπησε. Που ο ξένος τερματοφύλακας με μπαγαποντιά το απέκρουσε (φωτογραφίες πόσο έξω είναι και τη στιγμή ακριβώς που ο Φάνης Γκέκας το κτυπά και τη στιγμή της απόκρουσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση