GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός η Ελλάδα»

Η χώρα μας βγαίνει από την κρίση και είναι «αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός», τόνισε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης ...


Η χώρα μας βγαίνει από την κρίση και είναι «αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός», τόνισε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο φόρουμ Ναυτιλιακής, Επενδυτικής και Εμπορικής Συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας, παρουσία του κινέζου πρωθυπουργού Λι Κετσιάνγκ.
Η Ελλάδα βγαίνει από την οδυνηρή κρίση της τελευταίας πενταετίας, σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός για να προσθέσει πως έχει κλειδώσει οριστικά η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, τα δημοσιονομικά ελλείμματα του χθες έχουν γίνει σήμερα πρωτογενή πλεονάσματα.

Η οικονομία θα κλείσει φέτος με θετικό ρυθμό ανάπτυξης, διαβεβαίωσε και συνέχισε λέγοντας ότι μετά από έξι χρόνια ύφεσης περνάμε για πρώτη φορά σε φάση ανάκαμψης. «Μπαίνουμε σε ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, από τους ταχύτερους σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε.
Ακόμη ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι από την 1η Ιουλίου η κυβέρνηση προχωρά σε μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων, ως κίνητρο για την προσέλκυση επενδύσεων.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση