GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθνική Γερμανίας...

Με 17 συμμετοχές και τρεις τίτλους η Εθνική Γερμανίας δεν πηγαίνει στην Βραζιλία για τουρισμό. Πηγαίνει με στόχο την συμμετοχή ...



Με 17 συμμετοχές και τρεις τίτλους η Εθνική Γερμανίας δεν πηγαίνει στην Βραζιλία για τουρισμό. Πηγαίνει με στόχο την συμμετοχή στον τελικό και φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου.

Αν υπάρχει μία ομάδα που θεωρείται φαβορί για να κοντράρει την Ισπανία και τη Βραζιλία τότε αυτή είναι σίγουρα η Γερμανία. Στα προκριματικά έκανε θραύση σκοράροντας περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη φτάνοντας τις 9 νίκες σε 10 αναμετρήσεις. Μία καλά δουλεμένη γερμανική μηχανή σε πλήρη εφαρμογή.

Ο Γιοακίμ Λεβ είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κοουτσάρει ποδοσφαιριστές όπως οι Οζίλ, Κρόος, Γκέτσε, Ρόις, Νόιερ, Χούμελς. Η ανάπτυξη της Γερμανίας ήρθε μέσα από την ανάδειξη των ταλέντων και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς στο χορτάρι.

Ο Σταρ

Πολλοί είναι οι υποψήφιοι για αυτήν την θέση και δύσκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον. Αυτός που αν αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του μπορεί να πάρει ολόκληρη την ομάδα στις πλάτες του και να την φτάσει μέχρι το τέλος είναι ο Μεζούτ Οζίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση