GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βούλτεψη αναλαμβάνει και την «καμένη» ΝΕΡΙΤ

του Νίκου Κούτρικα Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τοποθέτησε σίγουρα -όχι τυχαία- την κ. Σοφία Βούλτεψη ως υφυπουργό-κυβερνητ...



του Νίκου Κούτρικα

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τοποθέτησε σίγουρα -όχι τυχαία- την κ. Σοφία Βούλτεψη ως υφυπουργό-κυβερνητικό εκπρόσωπο σε μία δύσκολη περίοδο για τα ΜΜΕ ρίχνοντας ουσιαστικά το… «γάντι» με την τοποθέτηση της ενάντια σε συμφέροντα και τακτικές σε ισορροπίες δεκαετιών στον εκδοτικό χώρο…

Όλοι μας γνωρίζουμε την συνάδελφο κ. Σοφία Βούλτεψη ως μαχητή της δημοσιογραφίας που συνεχίζει το πολλαπλό έργο του πατέρα της αγωνιζόμενη για την είδηση τα κοινά την ΕΣΗΕΑ και το ΕΣΡ.

Έτσι η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη είναι σήμερα η νέα υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, στη θέση του Σίμου Κεδίκογλου. Η δημοσιογράφος, που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του ΕΣΡ όπως ανέφερα, αναλαμβάνει το σύνολο της αρμοδιότητας των ΜΜΕ δηλαδή και τη ΝΕΡΙΤ μαζί με τα καθήκοντα του κυβερνητικού εκπροσώπου παράλληλα. Μέχρι και σήμερα η κ. Σοφία Βούλτεψη ήταν διευθύντρια του site, Ελεύθερη Ζώνη.

Στην δεδομένη όμως χρονική στιγμή που αναλαμβάνει τα καθήκοντά της υπάρχουν πολλά… «ανοικτά μέτωπα» στο χώρο των ΜΜΕ με κυριότερο όμως αυτό της ΝΕΡΙΤ όπου ένα χρόνο μετά δεν κατάφερε να λειτουργεί κανονικά ως νέα εταιρεία με αποτέλεσμα να προβληματιστεί η κοινή γνώμη (…γιατί έκλεισε η ΕΡΤ;) ενώ έγινε ταυτόχρονα και καμπάνια προεκλογική του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του παραγόμενου έργου της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ….

Στη ΝΕΡΙΤ τα πράγματα δεν είναι καλά προσωπικό δεν υπάρχει, μεταδίδεται τηλεοπτικό πρόγραμμα τύπου ΥΕΝΕΔ ενώ λειτουργεί με διμηνήτες υπαλλήλους της ΔΤ όπου εργάζονται υπό την ομηρία της ειδικής εκκαθαρίστριας !

Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θέλει να βάλει ένα ΤΈΡΜΑ στην διάλυση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης όπου έχει γενικούς διευθυντές χωρίς όμως υπαλλήλους, έχει προσωρινό σχήμα οργάνωσης με δύο διοικητικές τάσεις: την ανύπαρκτη ΝΕΡΙΤ και τους ελάχιστους υπαλλήλους συνεργάτες που έχουν ενταχθεί σε αυτήν και τους υπό εκκαθάριση υπαλλήλους συνεργάτες που ανήκουν στην εκκαθάριση της ΔΤ!

Δεν ξέρω εάν ο κ. Παντελής Καψής ρώτησε κανέναν για να γίνουν όλα τα παραπάνω ξέρω σίγουρα καλά ότι η ΝΕΡΙΤ δεν λειτούργησε ΠΟΤΈ μέχρι σήμερα ΑΥΤΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΉΡΩΣ ενώ ταυτόχρονα έγιναν και… ΈΚΤΡΟΠΑ όπως η σφαγή εκατοντάδων συναδέλφων δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ που παρότι είχαν πολλά χρόνια προϋπηρεσίας δεν προσλήφθηκαν ούτε καν διμηνήτες στην ΔΤ(!) ΠΑΡΌΤΙ ΕΊΧΑΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΆ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΠΡΟΣΌΝΤΑ διότι δεν ενέδωσαν σε οργανωμένες «αλχημείες» της παρέας αφού σίγουρα η ηθική τους δεν τους το επέτρεψε «τιμώντας το δημοσιογραφικό επάγγελμα» με την… ανεργία τους ως μέλη της ΕΣΗΕΑ…

4 σχόλια

  1. Ουστ σκατόγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κομματικοποιηση της ΝΕΡΙΤ δεν μπορουσε να γινει πιο απροκαλυπτα απο αυτη τη τοποθετηση μια μισσαλοδοξης κυριας που σαν κυριο δημοσιογραφικο εργο δεν ειχε την αποκαλυψη της αληθειας αλλα σαν συνηγορος κατηγοριας την παραποίηση γεγονοτων που εχουν η δεν εχου σχεση με το Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε πάνε ρούφα καμιά ψωλή σαβούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα θα μας λέει τα νέα η Κατίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση