GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βλέποντας ότι τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο τον Οκτώβρη, προληπτικά θα προκηρύξει εκλογές για τότε»

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου.  Καταθέτω εκτίμησή μου προσωπική. Αν το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2014 έπαιρνε 6,9% ή πιο λίγο,βουλευτές του Π...

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου. 

Καταθέτω εκτίμησή μου προσωπική. Αν το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2014 έπαιρνε 6,9% ή πιο λίγο,βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα έριχναν την κυβέρνηση εντός του Ιούνη του 2014, προκαλώντας και  πρόωρες εκλογές.Τώρα που το ΠΑΣΟΚ πήρε 8,0%, θα γίνει το ίδιο,αλλά με μια  μικροκαθυστέρηση, θα γίνει τον Οχτώβρη του 2014.
Οι βουλευτές αυτοί του ΠΑΣΟΚ δρουν σαν ποντίκια που,μια συγκεκριμένη στιγμή,αυτά ξέρουν, εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο πλοίο. Μέχρι τον Οχτώβρη του 2014 η κυβέρνηση θα παραπαίει ωσάν ζόμπι.Ομως βλέποντας αυτή την εξέλιξη,ότι τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο τον Οχτώβρη,ο Σαμαράς,προληπτικά,εκ των προτέρων,θα προκηρύξει εκλογές για τον Οχτώβρη,  ελπίζοντας,μάταια,ότι έτσι,προκηρύσσοντας αυτός εκλογές,αντί να τον ρίξουν (που θα τον έριχναν,  αν αφηνε να εξαντληθεί ο Οχτώβρης),θα πάει λιγότερο κακά.Επίσης,η αποπομπή του Χάρη Θεοχάρη, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης δείχνουν αυτή τη στόχευση για προκήρυξη εκλογών για τον Οχτώβρη.

1 σχόλιο

  1. Η ΛΕΞΗ «ΟΚΤΩΒΡΗΣ»,ΤΟ «Κ» ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠ' ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»),ΟΜΩΣ Η ΛΕΞΗ «ΟΧΤΩΒΡΗΣ» ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ (Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ),ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση