GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πολιτική κίνηση από πρώην στελέχη και συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ...

Νέα κίνηση στον χώρο της Κεντροαριστεράς συγκροτούν συνδικαλιστές που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και έχουν επεκτείνει τις επαφές ...

Νέα κίνηση στον χώρο της Κεντροαριστεράς συγκροτούν συνδικαλιστές που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και έχουν επεκτείνει τις επαφές τους σε όλους τους συνδικαλιστικούς χώρους και τα επιμελητήρια.
Επικεφαλής της κίνησης είναι ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ.Καββαθάς, το στέλεχος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ Τάνια Καραγιάννη και ο Τ. Κορμάς, συνδικαλιστής στον χώρο των γιατρών, ενώ έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και με στελέχη από τους δικηγόρους, την ΓΣΕΕ, άλλες ομοσπονδίες και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το μανιφέστο των συνδικαλιστικών στελεχών. Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ η κίνηση των συνδικαλιστών ζητά την αλλαγή πολιτικών και ηγεσίας και την απομάκρυνση από την κυβέρνηση.
Oι εν λόγω συνδικαλιστές έχουν προσεγγισθεί από στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αμφισβητούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο όπως ο Θάνος Μωραϊτης, ο Δημήτρης Ρέππας κ.ά. με στόχο να επανέλθουν στο κόμμα και να συμμετέχουν στο συνέδριο. Οι επικεφαλής της κίνησης ωστόσο φέρονται αποφασισμένοι να μην συμμετέχουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και έχουν ξεκινήσει επαφές με στελέχη της ΔΗΜΑΡ του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

1 σχόλιο

  1. Ο κατακερματισμός των δημοκρατικών δυνάμεων, θυμίζει έντονα το έτος 1961!
    Μόνο που τότε, η ηγετική φυσιογνωμία του Γεωργίου Παπανδρέου, κατόρθωσε να συνενώσει τα διάφορα δημοκρατικά κομματίδια στην Ένωση Κέντρου,να έρθει το 1963 στην εξουσία και να απελευθερώσει από τη μονοκρατορία της Δεξιάς τον καταπιεσμένο και φακελωμένο κόσμο.
    Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, έφυγε ο επόμενος μεγάλος ηγέτης ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αιωνία να είναι η μνήμη του.
    Σήμερα λείπει, δυστυχώς, ο ΗΓΕΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση