GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι έγινε η ληστεία στη Λαμία, με τους δράστες που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, για τον εντοπισμό των θρασύτατων ληστών... Όλα έγιναν στο στενάκι της φωτογραφίας, που συνδ...



Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, για τον εντοπισμό των θρασύτατων ληστών...
Όλα έγιναν στο στενάκι της φωτογραφίας, που συνδέει την οδό Βασιλικών με την οδό Αντώνη Τρίτση. Η ώρα ήταν 9:30΄ το πρωί, όταν ο επιχειρηματίας πεζός κατευθυνόταν προς την τράπεζα της οδού Βασιλικών για να καταθέσει χρηματικό ποσό, από εισπράξεις προηγούμενων ημερών, όπως διαβάζουμε στο lamiareport.gr.

Οι δυο ληστές, που προφανώς παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, τον πλησίασαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και σταμάτησαν δίπλα του. Αρχικά νόμισε ότι ήταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., αφού φορούσαν λευκά κράνη και σκούρα ρούχα.

Πριν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει ο ένας από τους ληστές έβγαλε το όπλο, το όπλισε και τον σημάδεψε. «Την τσάντα με τα λεφτά...», είπε μιλώντας άψογα Ελληνικά.

Οι δυο ληστές άρπαξαν την τσάντα με τις εισπράξεις και έφυγαν από την οδό Αντώνη Τρίτση προς την περιοχή της Έκθεσης με μεγάλη ταχύτητα.

Στην Άμεση Δράση σήμανε συναγερμός. Άρχισαν αμέσως οι αναζητήσεις και στήθηκαν μπλόκα παντού, αλλά οι δυο ληστές με τη μηχανή, είχαν προλάβει να εξαφανιστούν, αφού όπως όλα δείχνουν υπήρχε και σχέδιο διαφυγής.

«Όπως τους είδα με τη μηχανή από πίσω και σε απόσταση λίγων μέτρων νόμισα ότι ήταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αφού περιπολούν συχνά στην περιοχή, λόγω τραπεζών....», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση