GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσιτς: "Η Γερμανίδα δεν επιθυμεί μη λειτουργούσες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση"

«Το Κόσοβο παραμένει σημαντικό ζήτημα για τη Γερμανία, αλλά η περιφερειακή σταθερότητα και οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις βρίσκο...



«Το Κόσοβο παραμένει σημαντικό ζήτημα για τη Γερμανία, αλλά η περιφερειακή σταθερότητα και οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις βρίσκονται πλέον... στο επίκεντρο», δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς, κάνοντας έναν απολογισμό της πρόσφατης συνάντησης που είχε στο Βερολίνο με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Prva, ο σέρβος πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η γερμανίδα καγκελάριος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις μεταρρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης.
«Η Γερμανίδα δεν επιθυμεί μη λειτουργούσες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά χώρες που έχουν αναπτύξει ανταγωνιστικότητα στο οικονομικό πεδίο καθώς και σαφείς νόμιμες προϋποθέσεις για όλες τις εταιρείες» επεσήμανε ο κ. Βούτσιτς.
Τα παραπάνω, όπως τόνισε, είναι αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο την κ. Μέρκελ, μαζί με τις συνομιλίες που διεξάγονται μεταξύ του Βελιγραδίου και της Πρίστινας και την προάσπιση της περιφερειακής σταθερότητας.
Ο κ. Βούτσιτς ανέφερε ακόμη πως είχε συναντήσεις και με γερμανικές εταιρείες στο Βερολίνο προκειμένου να εντοπίσει τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση κατά τη δραστηριοποίησή της στη Σερβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση