GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα Τρίκαλα προετοιμάζονται οι… δυνατοί της Ελλάδας [video]

Στα Τρίκαλα προετοιμάζονται οι δυνατοί της Ελλάδας που φιλοδοξούν να στείλουν και πάλι στα «ουράνια» το άθλημα της Πάλης. Όπω...



Στα Τρίκαλα προετοιμάζονται οι δυνατοί της Ελλάδας που φιλοδοξούν να στείλουν και πάλι στα «ουράνια» το άθλημα της Πάλης.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr χωρίς να ξεχνάει τα Τρίκαλα τον τόπο όπου ξεκίνησε την θριαμβευτική του καριέρα, ο Καρδιτσιώτης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Κώστας Θάνος, επέλεξε την πόλη για να ιδρυθεί η Σχολή Προπονητικής Πάλης και ο ίδιος …επέστρεψε στο ταπί γυμναζόμενος μαζί με τον φίλο του Σπύρο Αβράμη.

Η Σχολή που έχει πάρει την έγκριση από την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού και από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, ξεκίνησε την λειτουργία της και μέχρι τις 20 Ιουλίου, κάθε Σαββατοκύριακο, παραδίδονται μαθήματα πρακτικής σε 30 Αθλητές Πάλης από όλη την Ελλάδα με σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις σε Ολυμπιακούς αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Οι Αθλητές, τον Σεπτέμβριο, θα διαγωνιστούν και γραπτώς για την απόκτηση του διπλώματος και όπως αναφέρει στο trikalanews.gr ο Παλαίμαχος Τρικαλινός Παλαιστής Σπύρος Αβράμης «Η Σχολή αυτή, θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στο άθλημα που παρουσίασε κάμψη μετά το 2004».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση