GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κλείνει την Τρίτη ο Πουλίδο»

Ένα από τα πρώτα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού ήταν αυτό του Άλαν Πουλίδο. Μ...


Ένα από τα πρώτα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού ήταν αυτό του Άλαν Πουλίδο. Μέσα Ιουλίου και η περίπτωσή του παραμένει σε εκκρεμότητα.
Σύμφωνα πάντως με τους συμπατριώτες του Μεξικανού και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα ftbpro.com η συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον 23χρονο επιθετικό αναμένεται να επικυρωθεί την ερχόμενη Τρίτη.
«Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τίγκρες, Άλαν Πουλίδο, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, από την Ελλάδα. Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει παίκτης μιας ευρωπαϊκής ομάδας για τρία χρόνια», το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δημοσίευμα.
Άγνοια δηλώνει ο Ρικάρντο Φεράτι. «Είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτή η πληροφορία. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και όποιος τον θέλει θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα του», ανέφερε ο τεχνικός της Τίγκρες.
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Ιουλ 2014, 1:04:00 π.μ.

    «Κλείνει την Τρίτη ο Πουλίδο» ΚΑΙ την τετάρτη 100 α επιχρίσεις οι λεγόμενοι ΔΞΙΟΙ, μικρομεσαίοι η ραχοκοκαλιά της Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΑΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ...ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΑΝΟΙΚΗ ΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΊΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *