GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του BlackBerry Passport

Μια νέα παρτίδα συσκευών πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και η BlackBerry είναι μια από τις εταιρείες που θα πρέπει να δο...


Μια νέα παρτίδα συσκευών πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και η BlackBerry είναι μια από τις εταιρείες που θα πρέπει να δοκιμάσει την τύχη της στην αγορά.
Η εταιρεία αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες ότι θα ανακοινώσει επίσημα το BlackBerry Passport τον Σεπτέμβριο. Η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά ήδη η BlackBerry έχει περιγράψει αρκετά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Passport. Ένα πλήρες υποτιθέμενο αρχείο προδιαγραφών του επικείμενου smartphone έχει εμφανισθεί στο διαδίκτυο, για να μας δώσει μια εικόνα του BlackBerry Passport.
Πρόσφατα ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από μια μεγάλη εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, αναφέρει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή. Η εταιρεία απέσυρε το βίντεο όταν αντιλήφθηκε ότι έχει κοινοποιηθεί, αλλά από τη στιγμή που κάτι εμφανίζεται στο ίντερνετ δεν εξαφανίζεται ποτέ πραγματικά.
Στις προδιαγραφές αναφέρεται ότι το smartphone έχει έναν επεξεργαστή 2.2GHz Qualcomm Snapdragon 800 με επεξεργαστή γραφικών Adreno 330 και 3GB από LPDDR3 800MHz RAM. Υπάρχει ενσωματωμένη μνήμη 32GB με υποστήριξη για κάρτες microSD μέχρι 64GB.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση