GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Μ. Χρυσοβελώνη για τις νέες ηγεσίες των Ανωτάτων Δικαστηρίων

«Εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο των νέων προέδρων και αντιπροέδρων των δυο ανωτάτων δι...



«Εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο των νέων προέδρων και αντιπροέδρων των δυο ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, καθώς και στο νέο Γενικό Επίτροπο της Επικράτειας.
Τόσο η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου όσο και αυτή του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα κληθούν πολύ σύντομα να λάβουν αποφάσεις μεγάλης σημασίας που θα παίξουν κρίσιμο ρόλο στην ομαλή κοινωνική εξέλιξη της πατρίδας μας.
Έχοντας μάλιστα προσωπική εικόνα της πορείας τόσο του νέου Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Κουτρομάνου όσο και του νέου Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του κ. Αγγελάρα, είμαι βέβαιη πως διαθέτουν όλα τα αναγκαία στοιχεία για να αναδείξουν την κορυφαία θέση που έχουν τα ανώτατα δικαστήρια στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση