GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιοδοξία για Ζέκα και Κλωναρίδη

Για ακόμη μία μέρα συνεχίστηκαν κανονικά οι προπονήσεις στο Κορωπί, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τη Μίντιλαντ, με τους παίκτες του...


Για ακόμη μία μέρα συνεχίστηκαν κανονικά οι προπονήσεις στο Κορωπί, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τη Μίντιλαντ, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να κάνουν αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδι «τρεις εναντίον δύο» και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.
Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του τραυματισμού των Χοσέ Ζέκα και Βίκτωρα Κλωναρίδη συνέχισαν τη θεραπεία τους, όμως η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στα πρόσωπα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού καθώς και οι δύο είναι πολύ πιθανόν να δώσουν κανονικά το «παρών» στους αγώνες με τους Δανούς.
Παράλληλα, οι Kοτσόλης, Μέντες, Μπούρμπος, Νάνο, Μπεργκ, Πέτριτς, Σίλντενφελντ, Στιλ, Ντίνας και Πράνιτς έκαναν εργομετρικά τεστ.
Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί όπου σειρά για τα εργομετρικά τεστ θα πάρουν όσοι δεν υποβλήθηκαν σε αυτά σήμερα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση