GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάθε πως θα σώσεις το βρεγμένο σου smartphone!

Κρατάς στα χέρια σου ένα βρεγμένο και -το χειρότερο- χρυσοπληρωμένο smartphone. Τι κάνεις; 1. Δράσε ά-με-σα αφαιρώντας την μπαταρία και τ...


Κρατάς στα χέρια σου ένα βρεγμένο και -το χειρότερο- χρυσοπληρωμένο smartphone. Τι κάνεις;

1. Δράσε ά-με-σα αφαιρώντας την μπαταρία και την κάρτα sim. Eάν διαθέτεις iPhone ή άλλη συσκευή χωρίς τη δυνατόητα αφαίρεσης της μπαταρίας, απενεργοποίησε τη συσκευή, χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσπάθησε να μην πατήσεις περισσότερα κουμπιά απ' όσα χρειάζονται για την απενεργοποίησή του.

2. Στέγνωσε όλα τα αφαιρούμενα μέρη ή ολόκληρη τη συσκευή με μια στεγνή πετσέτα ή τύλιξέ το με χαρτοπετσετές. Κούνησε το απαλά ώστε να προσπαθήσεις να βγάλεις την επίμονη υγρασία που μπορεί να έχει κρυφτεί σε υποδοχές ακουστικών, φορτιστών και στις εσοχές της συσκευής.

3. Ρύζι. Κάλά διάβασες. Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά ακόμα και την πιο επίμονη υγρασία. Εάν έχεις πρόσβαση σε ρύζι ρίξε αρκετό σε ενα δοχείο και βύθισε το smartphone σου εκεί για ένα 24ωρο, αφού το τυλίξεις με δύο - τρεις στρώσεις χαρτιού για να μη δημιουργηθεί ένα κολλώδες στρώμα επάνω στη συσκευή από την επαφή του ρυζιού με το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση