GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα στην Πάτρα

Το ενδεχόμενο εμπλοκής τους σε ληστείες ή άλλες παράνομες ενέργειες εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, για τους τρεις άν...


Το ενδεχόμενο εμπλοκής τους σε ληστείες ή άλλες παράνομες ενέργειες εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, για τους τρεις άνδρες που συνέλαβαν τα ξημερώματα της Παρασκευής με ένα μικρό οπλοστάσιο μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την ύπαρξη του παράνομου οπλισμού και οργάνωσαν επιχείρηση στο σπίτι των υπόπτων όπου, κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν κρυμμένα δύο πυροβόλα όπλα και ένα κυνηγετικό χωρίς άδεια κατοχής, καθώς και πλήθος φυσιγγίων.
Οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Τα όπλα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα, όπου θα γίνει βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινες πράξεις και ποιες είναι αυτές.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση