GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ πραγματοποίησαν οι απολυμένες καθαρίστριες

Προθεσμία για τις 19 Σεπτεμβρίου πήραν τελικά οι πέντε απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που κατέθεσαν νωρίτερα στ...


Προθεσμία για τις 19 Σεπτεμβρίου πήραν τελικά οι πέντε απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που κατέθεσαν νωρίτερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι καθαρίστριες είχαν κληθεί να καταθέσουν προκειμένου να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται κατηγορία σε βάρος τους για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ που είχαν σημειωθεί στην οδό Νίκης στις 10 Ιουλίου.
Την ίδια ώρα έξω από το κτήριο επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας είχαν συγκεντρωθεί καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και μέλη του ΠΑΜΕ, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης.
Οι καθαρίστριες κατηγορούνται για εξύβριση κατά των αστυνομικών αρχών, διατάραξη ειρήνης σε δημόσιο χώρο και για σωματικές βλάβες κατά αστυνομικού οργάνου. Να σημειωθεί πως τρεις καθαρίστριες είχαν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ με βάση στοιχείων και της δικογραφίας προστέθηκαν άλλες δύο.
Μιλώντας στο μία από τις πέντε καθαρίστριες που καταθέτουν σήμερα, η κ. Μαρία, είπε μεταξύ άλλων πως «δεν θα καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες εναντίον μας, καθώς το υλικό που έχουν δεν αποδεικνύει τίποτα και πως το θέμα θα λήξει σήμερα»

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση