GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΥΠ καταγράφει όλα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο!

Του Πέτρου Κασιμάτη Ένα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που καταγράφει όλα όσα διακινούν...



Του Πέτρου Κασιμάτη

Ένα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που καταγράφει όλα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο και στα ενημερωτικά sites , διαθέτει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!!!

Το νευραλγικό τμήμα που «φακελώνει» όλα τα sites, που ταξινομεί με …πολιτική στρατηγική «φίλια και εχθρικά» ενημερωτικά μπλογκς και ιντερνετικές εφημερίδες, έχει την κωδική ονομασία ΔΗΜΕ και ανιχνεύει πληροφορίες από ανοιχτές πηγές αλλά και λεπτομέρειες-φωτιά που τις βρίσκει κανείς πίσω απ τις λέξεις των δημοσιευμάτων!!

Η ΕΥΠ βλέποντας τις ανάγκες και την επέκταση του Τύπου στην Ιντερνετική εποχή , φρόντισε μετά από εισηγήσεις να ψάχνει στα δημοσιεύματα και να «φακελώνει» – με αυτόν τον τρόπο της ταξινόμησης- δημοσιογράφους , κείμενα, πηγές και απόψεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και που στην μετά-τηλεοπτική μας εποχή παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση των ειδήσεων!!! Και πολλές φορές ποδηγετούν την ενημέρωση χάρη στην ταχύτητα που τους δίνει το διαδίκτυο…

Τα στελέχη και τους αξιωματούχους της ΕΥΠ τους ενδιαφέρουν οι ειδικές πληροφορίες, τα αποκλειστικά θέματα και ο τρόπος άντλησης ειδήσεων πολλές φορές «απαγορευμένων» στο ευρύ κοινό!!

Το τμήμα των αξιωματούχων της ΕΥΠ –το περίφημο ΔΗΜΕ- αξιολογεί τα δημοσιεύματα του Ιντερνετικού Τύπου κι ενημερώνει αρμοδίως την ιεραρχία –κυρίως εάν πρόκειται και για αποκαλύψεις που αφορούν τον ουρανοξύστη της Κατεχάκη. Αποδελτιώνονται , σχολιάζονται και στη συνέχεια τα κείμενα με τις παρατηρήσεις ..οδεύουν προς τον σχετικό Διευθυντή.

Τη δικαιοδοσία για τη λειτουργία του ΔΗΜΕ έχει η Ελένη Κυριακίδου έμπειρη διευθύντρια στη Γ’ Διεύθυνση (Αντικατασκοπεία) με πολλά χρόνια στις μυστικές υπηρεσίες , ενώ για ιντερνετικά δημοσιεύματα ειδικού τύπου (αποκαλυπτικά ) τον λόγο έχει και ο διοικητής της ΕΥΠ. Θοδ. Δραβίλλας προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού στη νευραλγική καρέκλα του αρχηγού της μυστικής μας υπηρεσίας με αρκετές περγαμηνές επιτυχιών στο διάστημα της παραμονής του στο συγκεκριμένο θώκο.
http://netakias.com/

2 σχόλια

  1. Δεν γνωρίζω χρόνια τώρα ούτε σε ποιον ανήκει το σαιτ , ούτε σε τι κομματικό χώρο κινείτε..όμως οφείλω να ομολογήσω ότι γράφω και ΥΠΟΓΡΆΦΩ το αναρτούν.. έχω δει κείμενα μου γραμμένα σε αυτό το χώρο να τα αναρτούν και άλλα σαιτ και με τιμά...

    Και βεβαία ξέρουν οι μυστικές υπηρεσίες ποιος είναι ποιος ( εκτός αν είναι μερικοί κουτοί να νομίζουν ότι γράφοντας (ο αδέξιος δεξιός) η (τζάκμαν) ότι αν θα ψάξουν δεν θα βρουν ποιος είναι ποιος...συμπέρασμα αφήσαμε την αναλογική εποχή και πάμε με ταχύτητα φωτός στην ψηφιακή..που χει και τα καλά της ΑΛΛΑ και τα κακά της;...Η προπαγάνδα τον Μ.Μ.Ε οργιάζει αλλά πέφτει σαν σάπιο φρούτο διότι υπάρχουν και μαχητές του φωτός που βρίσκουν και εξετάζουν αν δεν είναι μοντάζ η συμφέροντα και τα βγάζουν ΌΛΑ ..Το δεύτερο βήμα είναι ότι όσοι νιώθουν ισχυροί διότι διαθέτουν όπλα και δεν ξέρω τι άλλο παρωχημένο οπλισμό τρέμουν για τα λογισμικά του παρωχημένου οπλισμού τους μήπως και τους γυρίσουν στον τόπο της εκτόξευσης τους..

    Ποιοι τρέμουν; μα αυτούς που σας λέει ο κάθε ήμερα Γεωργιάδης ότι δεν μπορούν να τους πιάσουν να τους φορολογήσουν...Η παγκόσμια τράπεζα και η Ε.Κ.Τ το ακούσατε σήμερα από τον κ. Ντραγκι δεν θα δίνουν τα λεφτά τους ΠΙΑ ώστε οι ντόπιοι οπλαρχηγοί και τραπεζίτες να τα παρκάρουν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ και να κερδίζουν από τα επιτόκια με τις εγγύησης τον Λαών...αν έχουν χρήματα οι τράπεζες θα κάνουν την εργασία που πρέπει να κάνουν οι κανονικές τράπεζες δ.λ να κινούν το χρήμα με ασφάλεια ΌΧΙ με εγγύησης της ΠΛΑΚΑΣ τον τσαρλατάνων ...

    Δεν έχετε καταλάβει φαίνεται ποιοι ΑΝΤΙΔΡΟΎΝ , αντιδρούν οι σουλτάνοι, οι πρίγκιπες, οι εφοπλιστές, οι ολιγαρχίες και τα (ΚΡΆΤΗ) τύπου Γερμανία, για την οποία το έχω γράψει πριν χρόνια (θα το βρείτε) ΑΥΤΗ θα φύγει πρώτη από την ευρωπαϊκή ένωση, διότι έδιωξε όλο τον παραγωγικό ιστό της στους δουλεμπόρους στην ΑΣΊΑ και της ΚΙΝΑΣ...Και δεν φτάνει ΑΥΤΟ θέλουν να πατήσουν και τον ευρωπαϊκό ΝΌΤΟ , ΔΗΛΑΔΗ με φτηνή εργασία στην παραγωγή, με δρακόντειους φόρους και αυξήσεις σε ΟΛΑ τα αγαθά ώστε να περνάνε καλά 50.000 (Ελληνες και οι άλλοι στο διάολο ..Η ΠΑΡΆΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΊ;..

    Το να έχω 50 εκατομμύρια τουρισμό ΑΛΛΑ με μισθούς 400 ευρώ και ένα τεράστιο κόστος ζωής η ανεργία δεν καταπολεμάτε, ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ θα γίνει έκρηξη στην Ευρώπη, ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ...Το παραμύθι ότι αυτή είναι η καλή η Ευρώπη τον Γερμανών δεν πιάνει πλέων.. θα πρέπει να τελειώνει και αν είναι καλή …

    Η Η.Π.Α που είναι όντως κράτος έχει πάρει χαμπάρι τι παίζεται , η ΑΟΖ μας δεν θα πάει στον σουλτάνο Ερτογαν , όμως Άκουσα ΠΑΛΙ από μερικούς μεθυσμένους Συριζαίους ΕΞΩ και από το ΝΑΤΟ έξω από οι ΗΠΑ, ΚΑΙ τους μαχαιροβγάλτες Τζιχαντιστες ποιος θα τους σταματήσει ρε; ο Κρανιδιώτης ; ο Καρατζαφέρης; ο Κουτσούμπας; ο Κασιδιάρης; ο Επιτήδειος; η ο μέγας Αλέξανδρος;... Σοβαρευτείτε κύριοι πολιτικοί και ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ …. Σοβαρευτείτε…. Οι Η.Π.Α θα τους-- μας περάσουν όλους από τον ΠΑΓΚΟ ας είναι και Ωνάσηδες …κάθε ένας θα πληρώνει ότι του αναλογεί δικαιΑΑΑ.. Εσείς δεν πάτε στα γήπεδα; Δεν αξιολογείτε τους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές σε κάθε ματς;;; πλάκα κάνουμε !!!! και βέβαια αξιολόγηση σε ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΡΕΕΕΕ..

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε λιγο θα αρχισουμε να γραφουμε στο διαδικτυο με κωδικους προσωπικους μιας χρονοχρησεως.Ετσι για να γεμιζουν τα Files της google ,ΕΥΠ,ΣΙΑ, ΝΤΙΑ ΜΟΣΑΝΤ και λοιπων δημοκρατικων δυναμεων Κινας Ρωσσιας (Μυστικες Υπηρεσιες ηθελα να πω), τη στιγμη που και οι παρακολουθουντες παρακολουθουνται.Η χωρις ορια παρακολουθηση απαξαπαντων δυστυχως θα φερει τα αντιθετα της ασφαλειας αποτελεσματα καθως θα αναπτυχθει η ατομικη τρομοκρατια , πραγμα που δαιμονιζει τους κυνηγουε της.
    Αυτη βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση