GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμοι για τον πρώτο τελικό

"Ό,τι έγινε έγινε. Θέλουμε να ζήσουμε το παρόν. Έχουμε ένα μεγάλο αγώνα" ξεκαθάρισε ο Νίκος Ζήσης, για το ματς με τη...




"Ό,τι έγινε έγινε. Θέλουμε να ζήσουμε το παρόν. Έχουμε ένα μεγάλο αγώνα" ξεκαθάρισε ο Νίκος Ζήσης, για το ματς με τη Σερβία (Κυριακή 7/9). Τι είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για την...
τακτοποίηση του Τεόντοσιτς.

Ο Νίκος Ζήσης... επιβεβαίωσε την πραγματικότητα, εξηγώντας πως "είμαστε ευχαριστημένοι, όλοι εδώ. Ξεκουραστήκαμε, είμαστε έτοιμοι. Οι Σέρβοι είναι μια κλασική μπασκετική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε παίξει πολλά ματς με τους Σέρβους. Το 11 πήραμε την πρόκριση στο προολυμπιακό. Η προϊστορία είναι πιο πολύ για σας. Αύριο (Κυριακή 7/9) είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Αν κάνουμε το παιχνίδι, θα έχουμε τον πρώτο λόγο".

Ποιοι είναι οι "πλάβι";

"Μια ομάδα, που μπορεί να μας πολεμήσει. Θα προσπαθήσει να βρει τα αδύνατα σημεία μας. Είναι ο πρώτος τελικός μας, εδώ. Θα κρίνει ποιος θα συνεχίσει στην οκτάδα. Μπορεί να έχεις τον έλεγχο σε 35 λεπτά. Μια κακή απόφαση, μια λεπτομέρεια,μια τεχνική ποινή, μπορεί να κρίνει τον αγώνα. Έχουμε κάνει μια εξαιρετική δουλειά, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι...".

Εισπράττετε τη γενική παραδοχή ότι αρέσετε ως ομάδα;
"Είμαστε χαρούμενοι που συνδυάζουμε ουσία και θέαμα. Ως εδώ είναι όλα αυτά. Αν χάσουμε ένα ματς οι περισσότεροι, όχι οι αμιγώς μπασκετικοί, Θέλουμε να ζήσουμε το παρόν. Ένας μεγάλος αγώνας..."

Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η θέληση της νίκης;

"Όλα τα ματς θες να τα κερδίσεις, πόσο μάλλον ένα τελικό, όπως αυτός με τη Σερβία. Τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε αποτυχίες. Υπάρχει κίνητρο λοιπόν, για να τα δώσουμε όλα, να έχεις θέληση και να κάνεις τα πάντα, είναι δεδομένο".
"Ξέρουμε τι δεν αντέχει ο Τεόντοσιτς"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεκίνησε με μια διαπίστωση ("ωραία ήταν έως εδώ. Ό,τι έγινε, έγινε"), πριν προσθέσε ότι "μας ξέρουν οι Σέρβοι, τους ξέρουμε. Στα νοκ-άουτ φαίνεται ποιος θέλει να κερδίσει. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί. Όπως μας είπε ο κόουτς να παίξουμε 40 λεπτά".

Με Τεόντοσιτς υπάρχει παιχνίδι μυαλού εναντίον του; Κι αν προσπαθήσουν να μας σπάσουν τα νεύρα;

“Το έχουμε συζητήσει. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα. Με την Αργεντινή μπήκαμε πιο δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν την πατήσαμε. Όλοι οι παίκτες, είτε είναι ο ΛεΜπρον, είτε ο Τεόντοσιτς κάνουν κάποια πράγματα που τους αρέσουν και άλλα που δεν τους αρέσουν. Δεν του αρέσει η επαφή, είναι σίγουρο. Κι άλλα πράγματα που δεν... τα αντέχει θα τα επιδιώξουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση