GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «πράσινο» πρόγραμμα για Εστορίλ

Αναγκασμένοι να ξεχάσουν την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι στον Παναθηναϊκό, στο...



Αναγκασμένοι να ξεχάσουν την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι στον Παναθηναϊκό, στον οποίο... στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Εστορίλ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Μάλιστα, οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν από την Τετάρτη που αναχωρούν για την Πορτογαλία μέχρι και την τελευταία προπόνηση στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα για την Πορτογαλία με πτήση charter την Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 και αναμένεται στη Λισσαβώνα στις 14:00.
H συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα, στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου στο «Estadio Antonio Coimbra da Mota», ενώ η προπόνησή της ομάδας θα διεξαχθεί στις 19:30.
Η Εστορίλ θα προπονηθεί στις 10:30 στο ίδιο γήπεδο, ενώ η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, Ζοσέ Κουσέιρο, θα πραγματοποιηθεί στις 12:45.
Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση