GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για το Ελληνικό

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξέλιξη που υπήρξε με το ...


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξέλιξη που υπήρξε με το Ελληνικό και στο πάγωμα που επέβαλε στην πώλησή του το Ελεγκτικό Συνέδριο.
«Εχουμε ριζική διαφωνία στο να πουληθεί σε ιδιώτες το Ελληνικό. Γνωρίζετε καλά ότι υπάρχει μελέτη του Πολυτεχνείου για μετατροπή του σε μητροπολιτικό πάρκο με δημόσιο χαρακτήρα που θα ήταν ανάσα για την Αττική. Από την αρχή μέχρι τέλους αυτό στηρίξαμε και πολιτικά και με παρεμβάσεις στη βουλή. Μάλιστα είχα χθες με την κ. Βαλαβάνη μία παρέμβαση για το ζήτημα ότι ήθελαν να διώξουν οι καινούργιοι ιδιοκτήτες την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας και τις υπηρεσίες που ρυθμίζουν το FIR Αθηνών. Το οποίο, αν γίνει, θα στοιχίσει 1 δισ. ευρώ αν τους διώξουν από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και το ερώτημα ήταν θα πληρώσουν αυτοί που πήραν, οι ιδιώτες, θα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι; Ποιος θα πληρώσει αυτή την ιστορία;», τόνισε ο κ. Στρατούλης.
Και πρόσθεσε: «Επί της αρχής ήμασταν αντίθετοι να πουληθεί. Επί του ειδικού είχαμε βγει και εμείς πολύ μαχητικά και είχαμε πει ότι δεν είναι μόνο ότι πουλιέται δημόσια περιουσία που διαφωνούμε, πουλήθηκε και με προκλητικό τρόπο. Με πολύ χαμηλό τίμημα και χωρίς ουσιαστικά ανταγωνισμό. Ενας ήταν ο παίκτης ο οποίος έκανε την προσφορά».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να υπάρξει και λύση. Η λύση είναι να μην πουληθεί. Να είναι αφορμή αυτό το πράγμα για να μην πουληθεί. Να ακυρωθεί αυτός ο διαγωνισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση