GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός παρουσιαστής δηλώνει πως, αν και έχασε όλη του την περιουσία, σήμερα είναι πολύ καλά! [photo]

Πριν μερικά χρόνια μας «καλησπέριζε» από ένα άλλου τύπου δελτίο ειδήσεων. Είχε αναλάβει το τιμόνι ενός εναλλακτικού δελτίου, πα...



Πριν μερικά χρόνια μας «καλησπέριζε» από ένα άλλου τύπου δελτίο ειδήσεων. Είχε αναλάβει το τιμόνι ενός εναλλακτικού δελτίου, παρά τις έντονες κριτικές που είχε δεχτεί.
Μετά από πολλά χρόνια δημοσιογραφικών επιτυχίων είχε αποφασίσει να επενδύσει και στην δική του εφημερίδα. Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, ήταν κάτι που δεν πέτυχε.
Ο λόγος για τον Αιμίλιο Λιάτσο,ο οποίος σε μια συνέντευξη από καρδιάς, εξομολογείται όσα δεν ξέραμε ότι του έχουν συμβεί στην επαγγελματική του ζωή. Μιλάει ανοιχτά για τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει, αλλά παραδέχεται ότι βγήκε «νικητής» και είναι πολύ καλά σήμερα!

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε:
-Στα 34 χρόνια που βρίσκεστε στα MME έχετε κάνει λάθη;
«Πολλά. Είναι δυνατόν να μην έχω κάνει; Ζω με τα λάθη μου».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή;
«Έχασα όλη μου την περιουσία, επειδή είχα τρελαθεί με την έκδοση της εφημερίδας «Παρασκευή και 13″. Δεν το θεωρώ λάθος, αλλά αποδείχτηκε ότι επιχειρηματικά δεν τα πήγα καλά. Η εφημερίδα δεν άντεξε στην κρίση κι έκλεισε. Έχασα όλα τα χρήματα που είχα αποκτήσει σ” αυτά τα χρόνια που εργάζομαι και πούλησα δύο σπίτια».

Αισθάνεστε άσχημα για αυτό;
«Αντιθέτως. Αισθάνομαι πολύ καλά που δεν έχω καθόλου προσωπική περιουσία. Νιώθω απελευθερωμένος. Έκανα την υπέρβαση μέσα μου και είπα: «Και τι έγινε»».

Ποιοι σας στήριξαν σ’αυτό;
«Η οικογένειά μου, τα αδέλφια μου και, ευτυχώς, οι πολύ καλοί μου φίλοι. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές που ζούμε, το βλέπετε. Και θα δούμε πολλά να συμβαίνουν και στον ιδιωτικό τομέα. Δυστυχώς».
Για την επιστροφή σας στην ενεργό δράση γιατί δεν επιλέξατε τον πολιτικό στίβο;
«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική, με γεμίζει η δημοσιογραφία», δήλωσε στο περιοδικό «People».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση