GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανός διακινούσε πάνω από δυο κιλά καπνό

Εβγαλε «λαγό» ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Λασιθίου στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 45χρονο...


Εβγαλε «λαγό» ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Λασιθίου στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 45χρονος αλλοδαπός σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι διακινούσε λαθραίο καπνό.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν σακούλες οι οποίες περιείχαν αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρος δυο κιλών και 148 γραμμαρίων, χωρίς τις απαραίτητες ταινίες του ειδικού φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.
Ο λαθραίος καπνός εστάλη στην αρμόδια τελωνειακή αρχή για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί υπέρ του ελληνικού δημοσίου, ενώ ο 45χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση