GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόκερ: «Πυρετός» στα πρακτορεία για τα 14 εκατ. ευρώ του τζακ-ποτ

Το ενδιαφέρον ακόμα και ανθρώπων που δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους Τζόκερ προσελκύει το νέο τζακ ποτ, το 14ο στη σειρά, που ανέ...


Το ενδιαφέρον ακόμα και ανθρώπων που δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους Τζόκερ προσελκύει το νέο τζακ ποτ, το 14ο στη σειρά, που ανέβασε το πολυπόθητο ποσό στα 14 εκατ. ευρώ.
Το ποσό αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων, έπειτα από τον Απρίλιο του 2010, οπότε είχαν κληρωθεί 19,2 εκατομμύρια ευρώ. Τότε, τα χρήματα είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί. Τώρα, οι τυχεροί… αναζητούνται.
Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ γεμίζουν από ανθρώπους όλων των ηλικιών και η αγωνία εν όψει της κυριακάτικης κλήρωσης κορυφώνεται.
Πολλοί, μάλιστα, εξομολογούνται στους πράκτορες ότι αναζητούν το ποσό που θα τους βοηθήσει να λύσουν τα προβλήματά τους, καθώς δεν το βλέπουν απλά ως ένα παιχνίδι, αλλά ως μέσο επιβίωσης.
Η κίνηση στα πρακτορεία είναι αυξημένη, ωστόσο μεγαλύτερη αναμένεται η συμμετοχή την Κυριακή, λίγες ώρες πριν από την κλήρωση.
Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 2 Νοεμβρίου στις 20:30 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, στις 21:00.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση