GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ισόβια κάθειρξη 16χρονος μαθητής που μαχαίρωσε 7 φορές την καθηγήτρια του μπροστά στους συμμαθητές του

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε τη Δευτέρα ένας 16χρονος μαθητής ο οποίος πριν από ένα περίπου χρόνο δολοφόνησε μια καθηγήτρια...



Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε τη Δευτέρα ένας 16χρονος μαθητής ο οποίος πριν από ένα περίπου χρόνο δολοφόνησε μια καθηγήτρια του, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, σε Καθολικό Κολέγιο, στο Λιντς, στη Βρετανία.
Ο μαθητής, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, δήλωσε ένοχος και ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την καθηγήτρια του μπροστά στα μάτια των μαθητών της, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο δικαστής ανακοίνωσε στο νεαρό, που συγκλόνισε το Ηνωμένο Βασίλειο με το αποτρόπαιο έγκλημά του, ότι θα εκτίσει τουλάχιστον 20 χρόνια ποινής, ενώ τον προειδοποίησε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην αποφυλακιστεί ποτέ!

Θύμα του 15χρονου τότε δολοφόνου ήταν η άτυχη 61χρονη καθηγήτρια Αν Μαγκουάιρ, η οποία έχασε τη ζωή της λίγους μήνες πριν βγει στη σύνταξη και για την οποία ο δράστης είχε γράψει πριν τον φόνο στο Facebook, πόσο πολύ τη μισούσε.

Το αιματηρό περιστατικό είχε λάβει χώρα μέσα σε σχολική αίθουσα και κατά τη διάρκεια μαθήματος. Ο νεαρός σκότωσε την καθηγήτρια με επτά μαχαιριές, ενώ οι μαθητές της ούρλιαζαν γύρω του τρομοκρατημένοι.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η πράξη του μαθητή που συγκλόνισε τη Μ. Βρετανία, αλλά και η συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, αφού μόλις σκότωσε την Μαγκουάιρ, επέστρεψε ήρεμος στην τάξη του και κάθισε στο θρανίο του, «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»...

Η άτυχη καθηγήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση