GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δυνατό τεστ με Μπαρτσελόνα»

Ως μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα και μια δύσκολη έδρα αντιμετωπίζει ο Σωτήρη...


Ως μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα και μια δύσκολη έδρα αντιμετωπίζει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή.
Ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θεωρεί πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεν στέκεται στα αγωνιστικά προβλήματα, με τελευταίο αυτό του Ράιτ. Η συγκέντρωση για 40 λεπτά και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι «κλειδιά» για έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», όπως σημείωσε.
Αναλυτικά:
«Έχουμε μπροστά ένα πολύ δυνατό τεστ, ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Πάντοτε, όταν αγωνίζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα είναι κάτι ιδιαίτερο καθώς πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να διαπιστώσουμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε σε μια τόσο δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση.
Πάντα, σε αυτά τα ευρωπαϊκά ραντεβού, δεν μετρά μόνο το βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας αντίπαλος που πέραν του ότι συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, είναι και μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι παραμένει αήττητη στην Ευρωλίγκα.
Γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε εξηγήσει στους παίκτες πως ακόμη και λίγο να χάσεις τη συγκέντρωσή σου είναι μια ομάδα που θα σε τιμωρήσει. Ακόμη και ένα δευτερόλεπτο έλλειψης συγκέντρωσης μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Διαθέτει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό.
Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτό του Ράιτ. Είναι ένας παίκτης που αγώνα με τον αγώνα βοηθά όλο και περισσότερο στο ροτέισον της ομάδας. Όλα αυτά, όμως, είναι μέσα στη ζωή μας. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα προβλήματα. Όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι θα παίξουν.
Μεγάλος μας στόχος είναι να καταφέρουμε στην έδρα της Μπαρτσελόνα να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε».
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Αμφίπολη και Mέγας Αλέξανδρος

    Ο Θεός να μας φυλάει από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ που με αφορμή τον σκελετό που βρέθηκε στον τάφο της Αμφίπολης είπανε, διαλαλήσανε ότι είναι ο σκελετός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, …….
    Ρε ξεφτιλισμένοι δεν σας κόβει καθόλου? Ρε αλήτες είσαστε πραγματικά τόσο ηλίθιοι που δεν μπορείτε ούτε δυο γαϊδάρων άχυρα να ξεχωρίσετε?
    Ρε άχρηστοι είναι δυνατόν ο σκελετός του ανθρώπου αυτού που βρέθηκε μέσα σε μια φτωχή σχετικά κατασκευή να είναι αυτός που προς τιμήν του κατασκευάστηκε αυτός ο μεγαλοπρεπής τάφος?
    Ρε μουλαροκέφαλοι είναι δυνατόν ποτέ να φτιαχτεί ένας τόσο μεγάλος τάφος με δυο Σφίγγες στην είσοδο του, με ένα λιοντάρι πιο πέρα να τον φυλάει, με δυο Καρυάτιδες τρία μέτρα η κάθε μια, με τα απαράμιλλης ομορφιάς ψηφιδωτά και ο Κύριος Νεκρός που προς Τιμήν του έγινα όλα αυτά να κείτεται σε ένα πέτρινο τάφο χωρίς σκαλίσματα?
    Ρε αλήτες φτυσμένοι από πάνω μέχρι κάτω ο Κύριος Νεκρός στου οποίου προς τιμήν έγινε το μεγαλοπρεπής αυτός τάφος θα πρέπει να είναι ή σε Χρυσή Λάρνακα ή σε μεγάλου μεγέθους μαρμάρινη στην οποία θα είναι σκαλισμένοι το ελάχιστο οι Άθλοι του Ηρακλή!
    Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΩΣ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Κύριου Νεκρού αλλά ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ Η ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση