GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανάληψη πλειοδοτικής δημοπρασίας από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνει ότι μετά από πρόχειρη πλειοδοτική δημοπρασία που διενεργήθηκε την 05 Νοεμβρίου 2014 κ...



Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνει ότι μετά από πρόχειρη πλειοδοτική δημοπρασία που διενεργήθηκε την 05 Νοεμβρίου 2014 και στην οποία δεν εκποιήθηκαν στο σύνολό τους όλα τα αλιευτικά εργαλεία , η ανωτέρω διαδικασία θα επαναληφθεί εκ νέου την Παρασκευή 07 Νοεμβρίου 2014 και από ώρα 10.00 μέχρι 12.00 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με αναπροσαρμογή των τιμών εκκίνησης.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην δημοπρασία υποχρεούνται να προσέλθουν κατά τις ανωτέρω ώρες, ενώ δικαιούνται να εξετάσουν προηγουμένως τα αλιευτικά εργαλεία από ώρα 09:45 μέχρι και την ώρα έναρξης της δημοπρασίας (10:00). Με τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία συμπεραίνεται ότι οι πλειοδότες αποδέχονται τους όρους της από 21 Οκτωβρίου 2014 διακήρυξης και ότι έχουν πλήρη γνώση του είδους της ποιότητας και της κατάστασης γενικά των αλιευτικών ειδών – εργαλείων.

Η δημοπρασία θα κατακυρωθεί στον τελευταίο πλειοδότη με πράξη της Επιτροπής Εκποίησης.

Ο τελευταίος πλειοδότης στο όνομα του οποίου κατακυρώθηκε κάθε είδος της δημοπρασίας είναι υποχρεωμένος να καταθέσει μέσα σε οκτώ (08) ημέρες από την ημερομηνία κατακύρωσης το αντίτιμο του εκπλειστηριάσματος, άλλως κηρύσσεται έκπτωτος.

Το δημόσιο δεν ευθύνεται απέναντι στον τελευταίο πλειοδότη για την ποιότητα, την κατάσταση και οποιοδήποτε ελάττωμα των εκποιηθέντων ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση