GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι χαρτοπαίκτες έγιναν… λαγοί όταν είδαν αστυνομικούς!

Πιο γρήγοροι στο… σπριντ από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ήταν οι τέσσερις θαμώνες ενός καφενείου στο Αγρίνιο που συμμετείχαν στο...


Πιο γρήγοροι στο… σπριντ από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ήταν οι τέσσερις θαμώνες ενός καφενείου στο Αγρίνιο που συμμετείχαν στο παράνομο τυχερό παιχνίδι πόκερ «Texas Hold’em» που είχε διοργανώσει ο 36χρονος ιδιοκτήτης!
Μόλις τους είδαν να μπαίνουν στο κατάστημα για αιφνιδιαστικό έλεγχο, το έβαλαν στα πόδια από μια δεύτερη πόρτα και εξαφανίστηκαν πριν εκείνοι προλάβουν να τους τσακώσουν! Έπεσαν, όμως, στα χέρια των αστυνομικών ο ιδιοκτήτης του καφενείου και ένας 35χρονος που είχε αναλάβει το ρόλο του dealer.
Στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με την πράσινη τσόχα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα τραπουλόχαρτα και 278 άσπρες και μπλε μάρκες με ενδείξεις που αντιστοιχούσαν σε προσυμφωνημένα χρηματικά ποσά. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση