GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέλλα: Έκλεβαν μπαταρίες από τρακτέρ και τις πουλούσαν

Τουλάχιστον τέσσερα γεωργικά μηχανήματα που έβρισκαν σε αγροκτήματα σε διάφορες περιοχές της Πέλλας, είχε «χτυπήσει» τις τελευταίες ...


Τουλάχιστον τέσσερα γεωργικά μηχανήματα που έβρισκαν σε αγροκτήματα σε διάφορες περιοχές της Πέλλας, είχε «χτυπήσει» τις τελευταίες ημέρες μια σπείρα τριών νεαρών οι οποίοι έκλεβαν τις μπαταρίες των τρακτέρ και τις πουλούσαν σε μια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων και άλλων υλικών.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Γιαννιτσών έφτασαν στα ίχνη ενός 18χρονου που είχε πουλήσει δυο μπαταρίες στην επιχείρηση και τον συνέλαβαν μαζί με τον 41χρονο προσωρινά υπεύθυνο, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Άλλοι δυο συνεργοί του νεαρού δράστη, που μαζί είχαν κλέψει συνολικά οκτώ μπαταρίες, αναζητούνται.
Χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα είχε κλέψει τον περασμένο Αύγουστο από τέσσερα οχήματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένας 32χρονος στα ίχνη του οποίου οδήγησε η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Νέων Μουδανιών. Μέρος των κλοπιμαίων είχε πουλήσει σε έναν συνομήλικό του και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση