GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε δημοπρασία και... τρίχες του Ναπολέοντα

Σε δημοπρασία θέτει η εταιρεία De Witt ρολόγια τσέπης τα οποία, όμως, διαθέτουν το προνόμιο να “κλείνουν μέσα τους” τρίχες από ...



Σε δημοπρασία θέτει η εταιρεία De Witt ρολόγια τσέπης τα οποία, όμως, διαθέτουν το προνόμιο να “κλείνουν μέσα τους” τρίχες από το κεφάλι του Ναπολέοντα.

Ο Jerome De Witt, ιδρυτής της ελβετικής εταιρείας πολυτελών ρολογιών, φρόντισε να αποκτήσει 500 ρολόγια τσέπης στα οποία υπάρχουν οι τρίχες του Γάλλου στρατάρχη, ενώ θα πωλήσει προς 10.000 φράγκα (περί των 10.354 δολαρίων) καθένα εξ αυτών.

Έτσι οι οπαδοί του Ναπολέοντα θα έχουν τη δυνατότητα και να κοιτάζουν την ώρα αλλά και να “κουβαλούν” μαζί τους μέρος από το DNA του ανθρώπου που θαυμάζουν.

“Ο Ναπολέων είχε γίνει είδωλο ακόμη και όταν ζούσε. Όταν κουρεύονταν οι άνθρωποι μάζευαν τα μαλλιά του και τα κρατούσαν για φυλακτό”, σπεύδει να υποστηρίξει ο De Witt.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση