GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δικαστικές διεκδικήσεις για την αποκατάσταση του μισθολογίου"

Η ψήφιση στις 13-11-2014, της υπ' αριθμ. 1978/130 τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών και η άρνηση από την Κυβέρνηση τη...



Η ψήφιση στις 13-11-2014, της υπ' αριθμ. 1978/130 τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών και η άρνηση από την Κυβέρνηση της αποδοχής θεμελιωδών αρχών του Κράτους.
Δικαίου, προχωρώντας σε μερική εφαρμογή των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (επιστροφής των ειδικών μισθολογίων στο πριν την 1-8-2012 καθεστώς ), επιβάλλει την εφαρμογή περεταίρω ενεργειών στην κατεύθυνση της κατάθεσης αγωγών για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών μας.

Ήδη η Ένωσή μας ενημερώθηκε από την Ομοσπονδία ότι, υπό τον κίνδυνο παραγραφής, κατατέθηκε ομαδική αίτηση διακοπής της παραγραφής της δικαστικής διεκδίκησης προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για όλα τα μέλη μας (χωρίς οικονομική επιβάρυνση ).

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. θα προβεί στην ανάθεση διενέργειας δικαστικής αγωγής κατά του Δημοσίου για το υπολειπόμενο ποσό που απαιτείται για την αποκατάσταση του μισθολογίου μας, με γνώμονα, την πλέον αξιόπιστη και συνάμα οικονομική πρόταση σε συνδυασμό με την υπεύθυνη ενημέρωση και επίβλεψη της όλης διαδικασίας από την Ομοσπονδία.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση με συγκεκριμένη πρόταση και τις σχετικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση