GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπληξη! Μιχαλολιάκο για πρόεδρο Δημοκρατίας ψηφίζει η Χρυσή Αυγή...

Σύμφωνος να μεταχθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να ψηφίσουν στις τρεις ψηφοφορίες για τ...

Σύμφωνος να μεταχθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να ψηφίσουν στις τρεις ψηφοφορίες για την ανάδειξη ή όχι Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελική λειτουργός εκτίμησε πως αυτή τη φορά πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα, ενώ τίθεται και συνταγματικό ζήτημα από την τυχόν μη συμμετοχής τους στη διαδικασία.
Η άδεια του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού αφορά τους προσωρινά κρατούμενους στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη. Ο Ν. Μιχαλολιάκος θα είναι και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για το προεδρικό αξίωμα...
Προσωρινά κρατούμενος στο Ναύπλιο είναι και ο ανεξάρτητος πλέον Στάθης Μπούκουρας στον οποίο επίσης προφανώς θα δοθεί η σχετική άδεια, μάλιστα ο τελευταίος είχε αφήσει ανοιχτό να ψηφίσει θετικά.
Πριν από λίγες μέρες η εισααγγελέας Εφετών είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο κ. Μπούκουρας, αλλά ακόμα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Θετικά είναι πιθανό να ψηφίσει και ο έτερος ανεξάρτητος βουλευτής που εξελέγη με τη Χρυσή Αυγή,  Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που επίσης έχει διαχωρίσει τη θέση του.

2 σχόλια

  1. ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 3.000.000 € ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!Κόβονται και τα επιδόματα ανεργίας,παραμένει η έκτακτη εισφορά σε μισθούς και συντάξεις, παραμένει ο ΕΝΦΙΑ με παλιές αντικειμενικές αξίες. Ακολουθεί νέα μείωση στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, εκ νέου περικοπή κύριων συντάξεων και εφάπαξ, απότομη αύξηση των ορίων ηλίας, απαγόρευση συνταξιοδότησης, μείωση ή περικοπές στα οικογενειακά, τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα !

    Να μου ζήσεις Τρόικα με τους υπαλλήλους ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ). Πάρτε τους τα σώβρακα. Έλληνας δεν θα μείνει σ' αυτόν τον τόπο. Ξεσκίστε τους : και νέος ΠτΔ από τους νέους αχυρανθρώπους και- αν γίνουν εκλογές- θα σας ξαναψηφίσουν - τα ζώα- για να υλοποιήσετε το 3ο μνημόνιο. Να τους πάρετε και τα ακίνητα και ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις. Αφού γουστάρουν και το λένε και τηλεφωνικά στις δημοσκοπήσεις, υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα θέλει ο ... οργανισμός τους ! Ζήτω οι κερδοσκόποι, οι διαπλεκόμενοι, οι τοκογλύφοι. Όλος ο πλούτος στο 1% των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ! Έχουμε γεννηθεί σκλάβοι, ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες των πολιτικών τζακιών και θα μείνουμε δούλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση