GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδηλώσεις Αγάπης από τους Ποντιακούς Συλλόγους

Τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα συγκεντρώνει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, εν όψει των Χριστουγέννων... Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ...



Τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα συγκεντρώνει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, εν όψει των Χριστουγέννων...
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εν όψει των Χριστουγέννων, τα μέλη και οι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα με σκοπό τη διάθεση τους σε συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

Ο καθένας που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει από το υστέρημά του, θα συμβάλει στον έρανο αγάπης, ώστε τις μέρες των εορτών να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες.

Όλα τα είδη θα συγκεντρώνονται στα γραφεία της Λέσχης, Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα, μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου 2014.

Πληροφορίες στην Γραμματεία στο τηλ. 2331072060, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 13:00 και την Κυριακή 17:00-21:00.

Υπεύθυνος: Σαρημιχαηλίδης Παύλος τηλ. 6973370581.
--------------------------------------------------------------------------------

Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων συμμετέχοντας και φέτος, στην ανθρωπιστική δράση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου για οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθειά μας καλεί τα μέλη της να συγκεντρώσουν τρόφιμα που δεν αλλοιώνονται και μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, ντομάτα κονσέρβα, μπισκότα κ.ά.).
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2014, και η διανομή τους θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.
Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να βοηθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας και να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Οδός Θεσσαλονίκης-Μελίνας Μερκούρης Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 57013 Τηλ. και Fax: 2310694652

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση