GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραπλάνηση και ψέμα με το πρόγραμμα «Ρεύμα για όλους»...

Δημήτρης Καρύδης . Όταν η κοινωνική πολιτική ταυτίζεται με την παραπλάνηση και το ψέμα τότε προκύπτει το πρόγραμμα «Ρεύμα για όλους» πο...

Όταν η κοινωνική πολιτική ταυτίζεται με την παραπλάνηση και το ψέμα τότε προκύπτει το πρόγραμμα «Ρεύμα για όλους» που ανήγγειλε η κα. Δούρου παρόντος του κ. Τσιπρα.
Διαβάζοντας όμως κάποιος τους όρους του προγράμματος συνειδητοποιεί ότι αφορά μόνο 3.500 ανθρώπους το χρόνο σε όλη την Αττική, με αμφιλεγόμενα κριτήρια επιλογής τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους φτωχούς και τους κοινωνικά αποκλεισμένους οι οποίοι προστατεύονται.
Αυτοί που ξέρουν τα δεδομένα υποστηρίζουν ότι οι μόνοι που έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν είναι οι κατά σύστημα μπαταχτσήδες!!
Η δήθεν κοινωνική πολιτική της περιφέρειας είναι η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ: μεγάλα λόγια, προχειρότητα, φτηνές εντυπώσεις, κανένα όφελος για αυτούς που έχουν το πραγματικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση