GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Κύκλωμα λαθρεμπόρων έκλεψε τους παπαγάλους

Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Ασφάλεια στα petshops των Χανίων για να εμποδίσει το ενδεχόμενο να πουληθούν κάποιοι από τους συνολ...


Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Ασφάλεια στα petshops των Χανίων για να εμποδίσει το ενδεχόμενο να πουληθούν κάποιοι από τους συνολικά 25 παπαγάλους του είδους Lovebirds που έκλεψαν άγνωστοι από το χώρο όπου βρίσκονται οι πάπιες στον δημοτικό κήπο της πόλης.
Όλα δείχνουν ότι πίσω από την κλοπή των πτηνών με το χαρακτηριστικό κόκκινο ράμφος κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα λαθρεμπόρων που, ωστόσο, φάνηκαν απρόσεκτοι καθώς στην προσπάθειά τους να αρπάξουν ένα από τα τέσσερα κλουβιά που είχαν μέσα τους παπαγάλους σκότωσαν δυο από αυτούς! Τα άτυχα παπαγαλάκια βρέθηκαν νεκρά στο έδαφος από τον υπάλληλο του δήμου που τα ταΐζει.
Η τιμή των συγκεκριμένων παπαγάλων είναι αρκετά υψηλή καθώς μπορεί να ξεπεράσει και τα 60 ευρώ. Πιθανότατα, μάλιστα, οι δράστες της κλοπής είχαν σκοπό να αρπάξουν και τα υπόλοιπα τρία κλουβιά που είχαν μέσα άλλα 80 love birds. Όμως, ίσως φοβήθηκαν ότι είχαν γίνει αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή βγαίνοντας από εκεί που μπήκαν, δηλαδή από τη νότια πλευρά του δημοτικού κήπου όπου βρίσκεται το συρματόπλεγμα που περιφράσσει τις πάπιες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση