GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκύπρια θλίψη για τον θάνατο της Διευθύντριας του Αεροδρομίου Πάφου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του αδόκιτου θανάτου της Διευθύντριας του...




Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του αδόκιτου θανάτου της Διευθύντριας του...
Αεροδρομίου Πάφου, Ανδρούλας Γεττίμη Χριστοδούλου, τις παραμονές του νέου έτους.

Τόσο ο Δήμος Καραβά, από όπου καταγόταν η εκλειπούσα, όσο και η Πάφος στο αεροδρόμιο της οποίας υπηρετούσε για αρκετό χρονικό διάστημα σε δύο διαφορετικές περιόδους, αλλά και ολόκληρη η Πολιτική Αεροπορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασαν την οδύνη τους για τον πρόωρο χαμό της Ανδρούλας Χριστοδούλου, μιας λειτουργού που ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της.

Η κηδεία της έγινε την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Ανακοίνωση του Δήμου Καραβά αναφέρει ότι η εκλειπούσα βίωνε τον τελευταίο καιρό το δικό της Γολγοθά με μια πολύ δύσκολη δοκιμασία με την υγεία της. Τραγική ειρωνία, είναι ότι μόλις τον περασμένο μήνα κηδεύτηκε στη Λευκωσία ο για 40 χρόνια αγνοούμενος αδελφός της, ήρωας Κυριάκος Γεττίμης.

Η Ανδρούλα Γεττίμη ήταν από το 1992 γενική διευθύντρια Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας.

Στον επικήδειο λόγο του ο Δήμαρχος Καραβά, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι είναι συγκλονιστικό να αποχαιρετά μια νέα κοπέλα, η οποία είχε πολλές δυνάμεις και προοπτικές να προσφέρει στον τόπο της, στην κοινωνία, στην οικογένειά της.

«Φεύγει στα 55 της χρόνια, μετά από μια σύντομη δοκιμασία με την υγεία της και την επάρατη νόσο. Το ταρακούνημα των συναισθημάτων ήταν πολύ έντονο στην κηδεία του αγνοούμενου αδελφού της, Κυριάκου Γεττίμη, που έγινε στις 8 Νοεμβρίου φέτος στη Λευκωσία», είπε.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση