GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Β. Κικίλιας για τις συλλήψεις των συνεργατών του Χρ. Ξηρού

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και υποψήφιος με τη Ν.Δ στην Α Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μετ...


Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και υποψήφιος με τη Ν.Δ στην Α Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις συλλήψεις που προχώρησε νωρίτερα σήμερα η Αντιτρομοκρατική των δύο συνεργατών του Χριστόδουλου Ξηρού.
«Περίπου μία εβδομάδα πριν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είχατε αναφέρει ότι απετράπη μία πολύ σοβαρή τρομοκρατική επίθεση με τη σύλληψη ξανά του Χριστόδουλου Ξηρού, όμως ότι επίκειται εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα διότι είναι προφανές ότι μία τόσο μεγάλη επιχείρηση δεν θα μπορούσε να την είχε ούτε οργανώσει, ούτε εκτελέσει ο ίδιος μόνος του. Πράγματι από χθες το βράδυ έχουν συλληφθεί δύο άτομα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου οι οποίοι εμπλέκονται στο επιχειρησιακό κομμάτι ευθέως. Με αποτυπώματα, με email, με επικοινωνίες και ήδη ο εισαγγελέας έχει τα εντάλματα γι’ αυτούς. Είναι τεκμηριωμένο αυτό απόλυτα ότι ανήκουν στην επιχειρησιακή ομάδα αυτών που θα χτυπούσαν τις φυλακές Κορυδαλλού», είπε ο κ. Κικίλιας.
Και πρόσθεσε: «Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν είναι μόνο αυτοί και η έρευνα τρέχει και θα τρέξει στα επόμενα 24ωρα και όπως η Ελληνική Αστυνομία και η Αντιτρομοκρατική πολύ σοβαρά και πολύ προσεκτικά έκαναν τη δουλειά τους αυτούς τους 8 μήνες θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι το τέλος. Εγώ θεωρώ ότι ο ρόλος αυτός και ο δικός μου είναι θεσμικός, ότι δεν πρέπει να εκφεύγει η μικροπολιτική και στο στενό κομματικό συμφέρον το συμφέρον της χώρας είναι πάνω απ’ όλα. Που είναι η σταθερότητα που είναι η ασφάλεια για να έχουμε αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας και στην οικονομία ως προς την ανάπτυξη και στην πολιτική σταθερότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση