GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχουμε προσέξει πολύ σε τι δεσμευόμαστε και σε ποιους»

Τους λόγους για τους οποίους ζητά καθαρή εντολή αυτοδυναμίας εξηγεί μία εβδομάδα πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ο πρό...



Τους λόγους για τους οποίους ζητά καθαρή εντολή αυτοδυναμίας εξηγεί μία εβδομάδα πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής».

Ζητάει ευρύτερες συναινέσεις για τη σωτηρία της χώρας και όχι συναίνεση στη συνενοχή κάνοντας λόγο για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και όχι μόνο μίας παράταξης. Ο κ. Τσίπρας ζητά καθαρή εντολή αυτοδυναμίας, ενώ σημειώνει ότι το μνημόνιο τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου και στο νέο τοπίο δεν συμπεριλαμβάνεται η λιτότητα, δεν συμπεριλαμβάνεται η τρόικα και δεν συμπεριλαμβάνονται οι δεσμεύσεις Σαμαρά.

«Θέλουμε να έχουμε λυμένα τα χέρια μας απέναντι στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα» υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας και προθέτει: «Στόχος είναι η αυτοδυναμία, αλλά δε ζητάμε λευκή επιταγή. Θέλουμε μια ισχυρή πολυσυλλεκτική κυβέρνηση».

Ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και για το Ποτάμι λέει: «Δεν πείθει παρά ελάχιστο μέρος του εκλογικού σώματος. Τοποθετούμε το Ποτάμι εκεί που τοποθετεί τον εαυτό του, στη θέση μιας δύναμης που αναζητά ευκαιριακό ρόλο».

Στο ερώτημα αν ανησυχεί για όλα όσα έχει υποσχεθεί υπογραμμίζει: «Δεν έχουμε αυταπάτες για το τι θα παραλάβουμε. Για αυτό δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε. Σας διαβεβαιώνω ότι έχουμε προσέξει πάρα πολύ σε τι δεσμευόμαστε και απέναντι σε ποιους.Και ο λαός που δεν ζει στα σύννεφα το αντιλαμβάνεται και το εκτιμά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση