GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο προσκήνιο ξανά ο Μπλάνκο

Tην περίπτωση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο φέρονται να εξετάζουν εκ νέου στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καταφέρει πριν από...



Tην περίπτωση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο φέρονται να εξετάζουν εκ νέου στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καταφέρει πριν από μερικές ημέρες να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Γουέστ Μπρομ για δανεισμό έξι μηνών (θα πλήρωνε το 40% της μισής σεζόν και οι Αγγλοι το 60%) του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, με προσιτή ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2015.

Ωστόσο, όταν έφτασε η κρίσιμη στιγμή η πλευρά του παίκτη προέβαλλε αυξημένες απαιτήσεις και ο μάνατζέρ του έβαλε στο κόλπο και τον Ολυμπιακό.

Από χθες το βράδυ προκύπτει η πληροφορία πως «ο ατζέντης του Μπλάνκο κατάφερε να συμφωνήσει με τη Γουέστ Μπρομ, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ». Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με τον Ζήση Βρύζα, ώστε να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να έρθει ο Μπλάνκο στην Τούμπα.

Όσον αφορά τώρα τον Μοχάμεντ Μπεν, χθες δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Γαλλοαφρικανό φορ της Βέροιας, ο οποίος χθες πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν πως το «deal» θα κλείσει σύντομα, με τον παίκτη να παίρνει 200.000 ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση