GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ευελπίδων το απόγευμα ο Ξηρός - Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο

Στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων πρόκειται να οδηγηθεί στις 5:30 το απόγευμα ο Χριστόδουλος Ξηρός για την υπόθεση ο...



Στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων πρόκειται να οδηγηθεί στις 5:30 το απόγευμα ο Χριστόδουλος Ξηρός για την υπόθεση οπλοκατοχής.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ανάβυσσο μετά από εικονικό ατύχημα, που προκάλεσε αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Στο κρησφύγετό του έχουν βρεθεί 8 καλάσνικοφ και πολλές σφαίρες, RPG ρουκετοβόλο και ρουκέτα καθώς επίσης και πολλά εκρηκτικά.

Όλος ο οπλισμός βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες.

Σημειώνεται επίσης ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός κρατάει κλειστό το στόμα του στη Αντιτρομοκρατική όπου έχει μεταβεί και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών που συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση