GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πογκμπά: Δεν αξίζω, αν δεν συνεχίσω να δουλεύω

Με αφορμή τις δηλώσεις του μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, στα ιταλικά Μέσα σχετικά με το μέλλον του, ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους, Πολ...


Με αφορμή τις δηλώσεις του μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, στα ιταλικά Μέσα σχετικά με το μέλλον του, ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους για αυτό το θέμα.
Ο εκπρόσωπος του 22χρονου παίκτη κατάφερε να ανοίξει την «όρεξη» στους μεγάλους συλλόγους, οι οποίοι εξετάζουν εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.
«Μέχρι στιγμής δεν αξίζω κάποια σημαντική μεταγραφή και το μονό που με απασχολεί είναι να βελτιώνομαι συνεχώς», τόνισε ο διεθνής χαφ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη βράβευση για την «Χρυσή Μπάλα»:
«Είναι μακρινός στόχος για εμένα», υπογράμμισε και δεν παρέλειψε να εκθειάσει τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα λέγοντας: «Θέλω μια μέρα να γίνω πρωταθλητής όπως οι Πίρλο, Μπουφόν και Κιελίνι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση