GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχρολουσία (μετά τα συγχαρητήρια) από την Μέρκελ...

Λίγες μόνο ώρες μετά το συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αλέξη Τσίπρα, η Καγκελάριος μιλώντας σε βουλευτές του CDU/CSU δήλωσε "έκπληκτη...

Λίγες μόνο ώρες μετά το συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αλέξη Τσίπρα, η Καγκελάριος μιλώντας σε βουλευτές του CDU/CSU δήλωσε "έκπληκτη" από το ενδεχόμενο να υπάρξει αίτημα από την ελληνική πλευρά για "κούρεμα" του ελληνικού χρέους.

Λίγες μόλις ώρες μετά το συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, η καγκελάριος Μέρκελ εμφανίστηκε αντίθετη σε κάθε ενδεχόμενο αίτημα μείωσης του ελληνικού χρέους, μιλώντας την Τρίτη σε βουλευτές του CDU/CSU.

Όπως μάλιστα αναφέρει το πρακτορείο ANSAmed, επικαλούμενο πηγές εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε έκπληκτη από την πιθανότητα ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Η Αθήνα δεν απαιτείται να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε μέχρι το 2020, ενώ έχουν συμφωνηθεί χαμηλά επιτόκια, σημείωσε η κ. Μέρκελ. Ακόμη ανέφερε ότι σε κάθε περίπτωση θα περιμένει τις προτάσεις του κ Τσίπρα και πρόσθεσε ότι κατά τη άποψή της δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω μείωση του ελληνικού χρέους.

«Η δόση δεν έχει εκταμιευθεί και αυτό θα γίνει μόνο εάν η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις της», πρόσθεσε η Καγκελάριος, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα τελειώνει τον Φλεβάρη και η ευθύνη των εξελίξεων ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση