GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια Ελλάδα που κανείς δε περίμενε! Το βίντεο που δίνει απαντήσεις... Πρέπει να το δείτε πριν ψηφίσετε [video]

Όσα και να πούμε εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι να ζεις σύμφωνα με τιςς παρακάτω εικόνες... Δείτε το παρακάτω β...




Όσα και να πούμε εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι να ζεις σύμφωνα με τιςς παρακάτω εικόνες...


Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

4 σχόλια

  1. Σε ευχαριστούμε press.gr που μας υπενθυμίζεις αυτούς που πρέπει να μαυρίσουμε στις εκλογές
    Νιόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κινδυνολογία τέλος. Οι δηλώσεις Ντράγκι γκρεμίζουν το μύθο του κ. Σαμαρά και της μαύρης προπαγάνδας της ΝΔ. Νέο πρόγραμμα με διαπραγμάτευση και με αλλαγές, χωρίς τη φορομπηχτική πολιτική των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει πολιτική και οικονομική αστάθεια. Η εξέλιξη αυτή δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Σύριζα που είναι πιο πάνω από τη ΝΔ κατά 9 μονάδες.

    Η ΝΔ αποσυσπειρώνεται με πρωτοφανή ταχύτητα αυτές τις 2 μέρες και χάνει 2-3 μονάδες προς την Χ.Α, άλλες τόσες προς τους ΑΝΕΛ και στέλνει τους αναποφάσιστους είτε στα δύο αυτά κόμματα είτε απευθείας στον Σύριζα, αφού πολλοί θέλουν σταθερότητα και όχι νέες εκλογές.

    Η συσπείρωση γύρω από τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι πρωτοφανής και θα φανεί στη κάλπη με ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά. Επίσης, η Χρυσή Αυγή είναι, πιθανόν, όχι μόνο να είναι 3ο κόμμα, αλλά να φτάσει και σε επίπεδα ευρωεκλογών, αφού η ΝΔ είναι οριστικά δεύτερη και πλέον η ψήφος στη ΝΔ θεωρείται και είναι χαμένη ψήφος.

    Το στοίχημα της νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι να συσπειρώσει το 90% των Ελλήνων, να δώσει τόνωση στην Οικονομία, να εμπνεύσει επενδυτές και πολίτες να στηρίξουν μια προσπάθεια ανάπτυξης της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ευτυχώς για τον τόπο και η Βούλτεψη και ο Άδωνις και ο Βορίδης θα αποτελέσουν μια γελοία ντροπιαστική παρένθεση από τη Δευτέρα!!

    Και ο τελειωμένος πλέον, ακροδεξιός κωλοτούμπας της ΝΔ Σαμαράς, που ως ο απόλυτος πολιτικάντης, παλαιοκομματικός και καρεκλοκένταυρος, ασπάστηκε
    ολοκληρωτικά τον νεο-φιλελευθερισμό της Μέρκελ και τα συμφέροντα της ντόπιας, άθλιας διαπλοκής, υποτασσόμενος πλήρως στις ορέξεις τους, έδειξε στα χρόνια αυτά που κυβέρνησε και το αχρείο, Μπαλτακικό, ακροδεξιό, αντι-δημοκρατικό του προσωπείο:

    Πλήρης απαξίωση της Βουλής, ουσιαστική κατάργηση της Ώρας του Πρωθυπουργού ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ: την άρνησή του να συμμετέχει σε ντιμπέητ!!

    Γιατί;;

    Γιατί να μην θέλει σε ένα ντιμπέητ, να παρουσιάσει τις θέσεις του;;

    Να σας πω εγώ...

    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!

    ΕΝΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    Γι' αυτό και την Κυριακή, ο ελληνικός λαός θα τον κατατάξει εκεί, στη θέση
    που του αρμόζει, στα "πολιτικά πτώματα" του τόπου, που κυβέρνησαν χωρίς
    να προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο την καταστροφή για το λαό και ατελείωτο πάρτι για
    την άθλια διαπλοκή!

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ "ΠΟΤΑΜΗ", ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση