GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα βαπτίσει τον γιο του ο Γεράσιμος Γεννατάς

Ο Γεράσιμος Γεννατάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Τρίτης και μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή για τον ερχομό του γιο...

Δεν θα βαπτίσει τον γιο του ο Γεράσιμος Γεννατάς Ο Γεράσιμος Γεννατάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Τρίτης και μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή για τον ερχομό του γιου του, το πόσο άλλαξε την καθημερινότητά του, ενώ αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια και σχολίασε την πολιτική κατάσταση της χώρας. 

Για την σύντροφό του, Βάσω Τσακίρη:

«Βρέθηκε ένας άνθρωπος που μπορεί να με αντέχει, ένας άνθρωπος πολύ χαμογελαστός, η Βασούλα. Με τη Βάσω είμαστε μαζί 7 χρόνια και προέκυψε αυτό το πλασματάκι. Είναι μια ευχάριστη καθημερινή περιέργεια που ανανεώνεται» είπε.

Για την πολιτική κατάσταση της χώρας:

«Ανέκαθεν ήμουν πολιτικοποιημένος και τοποθετούσα τον εαυτό μου στην Αριστερά. Θεωρώ ότι είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να αισιοδοξούμε ως χώρα και ως χώρα πρέπει να διεκδικήσουμε ό,τι θέλουμε. Δεν θέλω να το τοποθετήσω προσωπικά, αλλά ως χώρο. Νομίζω ότι επιτέλους υπάρχει προσπάθεια από έναν πολιτικό χώρο να... τακτοποιήσει, δεν ξέρω τι να πω. Ποτέ δεν γίναμε κράτος. Aυτός ο παλιός πολιτικός χώρος είναι ένας πολιτικός χώρος που δεν ήθελε να λύσει κανένα πρόβλημα».

Τέλος, ανέφερε ότι δεν θέλει να βαπτίσει το παιδί του και ότι σκοπεύει πιθανότατα να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη σύντροφό του!

«Θα κάνουμε ονοματοδοσία στον γιο μου. [...] Σέβομαι απεριόριστα την πίστη των ανθρώπων. Θεωρώ ότι η πίστη είναι ένα στοιχείο που γαληνεύει την ψυχή των ανθρώπων. Νιώθω πολύ όμορφα όταν βρίσκομαι σε χώρους λατρείας, όταν έχουν (σ.σ. οι χώροι) κατάνυξη, ταπεινότητα, αλλά μέχρι εκεί. [...]»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση