GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρασκευόπουλος: Άνανδρη και απεχθής η δολοφονία του αρχιφύλακα

"Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη και απεχθή δολοφονία του αρχιφύλακα του Κέντρου Κράτησης Δομοκού", δηλώνει ο υπουργός Δικ...

Παρασκευόπουλος: Άνανδρη και απεχθής η δολοφονία του αρχιφύλακα

"Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη και απεχθή δολοφονία του αρχιφύλακα του Κέντρου Κράτησης Δομοκού", δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

"Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη και απεχθή δολοφονία του αρχιφύλακα του Κ.Κ. Δομοκού. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και θα συμπαρασταθώ ηθικά και υλικά στην οικογένειά του. Εκφράζω επίσης την αμέριστη  συμπαράσταση μου στους συναδέλφους του σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η έρευνα θα δείξει τον ή τους ενόχους", δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

"Διαβεβαιώνω ότι η απόδοση της Δικαιοσύνης, η ενίσχυση της ασφάλειας στο πλαίσιο του σωφρονιστικού συστήματος και η προώθηση των εντός των τειχών ανθρωπιστικών παρεμβάσεων θα συνεχιστούν αταλάντευτα και θα ενταθούν", υπογράμμισε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση