GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκβίαζαν επιχειρηματία για ανασφάλιστη εργασία

Χρήματα απαιτούσε από τον πρώην εργοδότη του στην Κατερίνη ένας νεαρός αλλοδαπός, εκβιάζοντάς τον ότι θα τον κατήγγειλε γιατί τον απ...


Χρήματα απαιτούσε από τον πρώην εργοδότη του στην Κατερίνη ένας νεαρός αλλοδαπός, εκβιάζοντάς τον ότι θα τον κατήγγειλε γιατί τον απασχολούσε χωρίς ασφάλιση. Τελικά, όχι μόνο δεν πήρε αυτά που περίμενε, αλλά βρέθηκε και με χειροπέδες.
Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας στους οποίους κατήγγειλε τον εκβιασμό ο 35χρονος ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης, προσημείωσαν τα 1.000 ευρώ που απαιτούσε εκβιαστικά ο 26χρονος Βούλγαρος και τον παρακολούθησαν διακριτικά στο ραντεβού που έκλεισαν για να του τα παραδώσει.
Ο νεαρός πρώην εργαζόμενος εμφανίστηκε μαζί με έναν 25χρονο ομοεθνή του και, μόλις παρέλαβε από τον 35χρονο το χρηματικό ποσό, συνελήφθησαν και οι δυο. Οι άνδρες της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία για εκβίαση σε βάρος τους και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση