GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφώνημα Σαμαρά σε Καραμανλή!

Τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά στον Κώστα Καραμανλή έγινε σήμερα το μεσημέρι. Η συνομιλία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά, όπως επιβεβα...

Τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά στον Κώστα Καραμανλή έγινε σήμερα το μεσημέρι.
Η συνομιλία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά, όπως επιβεβαίωναν συνεργάτες του, εν όψει και της επερχόμενης συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.
Η επικοινωνία και η δημοσιοποίηση της έρχονται σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία στο γαλάζιο παρασκήνιο οργιάζουν οι ζυμώσεις αμφισβήτησης του κ. Σαμαρά, μετά το δείπνο που οργάνωσε η Μαριέττα Γιαννάκου.
Η ώρα και ημέρα της συνάντησης αυτής έχει κρατηθεί μυστική προκειμένου να μη δοθούν άλλες διαστάσεις. Σήμερα πάντως η κ. Γιαννάκου δεν πέρασε από την Παναγή Κυριακού, όπου βρέθηκαν όμως άλλα γαλάζια στελέχη, όπως ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μενελαος Δασκαλακης, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουριδης και ο πρώην βουλευτής Ανδρεας Κουτσουμπας.
Στόχος της επικοινωνίας του κ. Σαμαρά με τον κ. Καραμανλή φέρεται να ήταν η επίτευξη ενός moratorium τουλάχιστον μέχρι τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας (όπου οι σαμαρικοί σχεδιάζουν πως να αντιμετωπίσουν το βέβαιο κύμα κριτικής) και η επικοινωνιακή σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης αυτής της επαφής είναι προφανής, δεδομένου του εσωκομματικού κύρους του πρώην προέδρου της Ν.Δ. Ενδεχομένως με τον τρόπο αυτό επιχειρείται άσκηση πίεσης προς καραμανλικά στελέχη. Στη σαμαρική ηγεσία δεν αρέσει άλλωστε η εικόνα βουλευτών και στελεχών να επισκέπτονται το γραφείο του κ. Καραμανλή ως κέντρο πολιτικής αναφοράς.
Από καραμανλικής πλευράς μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το τηλεφώνημα, ούτε υπάρχουν κάποια στοιχεία για το περιεχόμενο αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση