GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "εξάσφαιρος" Αστέρας γάζωσε τον ΟΦΗ

Κανένα... έλεος δεν έδειξε ο Αστέρας Τρίπολης στον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων, με τους Αρκάδες να συντρίβουν τους αντιπάλους τους με το...

Ο

Κανένα... έλεος δεν έδειξε ο Αστέρας Τρίπολης στον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων, με τους Αρκάδες να συντρίβουν τους αντιπάλους τους με το επιβλητικό 6-1.

Μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ τρικ, με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο 41' και στο 79'. Δύο ακόμα γκολ πρόσθεσε ο Μάσα (45' και 65'), ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πάρα στις καθυστερήσεις. Για τον ΟΦΗ σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λαμπρόπουλο στο 88'.

Σε άλλα παιχνίδια για την 25η αγωνιστική της Superleague, ο Πανιώνιος "λυτρώθηκε" στο 80' με γκολ του Οικονόμου μετά από τραγικό λάθος του Σηφάκη, έχοντας χάσει σωρεία ευκαιριών νωρίτερα, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού, ενώ Πλατανιάς και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τους Φαίακες να ανοίγουν το σκορ στο 28' με τον Φάμπιο, αλλά τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 48' με τον Τετέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση