GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε η Βάνα Μπάρμπα για τη διάρρηξη του σπιτιού της

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Τρίτης και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για τα επαγγελματικά της ...

Τι είπε η Βάνα Μπάρμπα για τη διάρρηξη του σπιτιού της Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Τρίτης και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για τα επαγγελματικά της σχέδια, την προσωπική της ζωή και τη σχέση με την κόρη της ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν διαρρήκτες μπήκαν σπίτι της.

«Μπήκαν μέσα στο σπίτι και βρήκαν πάνω στο τραπέζι τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το πήραν. Η μικρή βρισκόταν μέσα και ήταν δυσάρεστο όλο αυτό. Ήταν η δεύτερη φορά, οπότε τώρα δεν το άντεξα άλλο. Είναι οι καιροί άσχημοι. Άλλο να μπει ο άλλος από ανάγκη κι άλλο επειδή του έχει κολλήσει στο κεφάλι ότι είμαστε πολύ πλούσιοι. Η αστυνομία το βρήκε το αυτοκίνητο πριν δύο μέρες άθικτο, το είχαν αφήσει δύο δρόμους παραπάνω. (...) Για την κόρη μου ο χειρότερος εχθρός είναι ο φόβος. Και της λέω κάθε μέρα να τον διώξει από τη ζωή της. Δεν το έχει ξεπεράσει. Το βλέπω ότι πλέον δεν νιώθει ασφαλής, αλλά ούτε κι εγώ» εξομολογήθηκε η ηθοποιός, που τον περασμένο Μάιο είχε πέσει και πάλι θύμα διάρρηξης.

Μάλιστα, σχετικά με την κόρη της, πρόσθεσε:

«Προσπαθώ να είμαι κοντά της και να τα συζητάμε όλα. Κλείνει τα 12 τώρα. Κρατάει μια αποστασιοποίηση στο σχολείο από μένα, δεν θέλει να είναι το παιδί το δικό μου. Πήγαμε προχθές θέατρο και είδαμε μια ωραία παράσταση και δεν έρχεται μαζί μου στα καμαρίνια των ηθοποιών. Επειδή είναι ο μόνος άνθρωπος που απασχολεί τη ζωή μου, ο Τύπος ασχολείται μαζί της και αυτό δεν είναι πάντα τόσο καλό γιατί κάνει κακό στην ίδια. Είναι πολύ σοβαρό και ώριμο παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση