GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Άννα Μπουσδούκου μίλησε για την εξ αποστάσεως σχέση της

Η Άννα Μπουσδούκου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ! weekly», μίλησε για τη σχέση εξ αποστάσεως που διατηρεί και το ενδεχό...

H Άννα Μπουσδούκου μίλησε για την εξ αποστάσεως σχέση της Η Άννα Μπουσδούκου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ! weekly», μίλησε για τη σχέση εξ αποστάσεως που διατηρεί και το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον σύντροφό της.

Για τη σχέση με τον σύντροφό της:

«Η αλήθεια είναι πως δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο ούτε είχα κάποια θεωρία σχετικά. Γενικά, δε μου αρέσουν οι θεωρίες που βάζουν πλαίσια. Ότι, δηλαδή, όταν υπάρχει απόσταση, μια σχέση λειτουργεί έτσι, όταν δεν υπάρχει λειτουργεί αλλιώς ή διάφορες θεωρίες σχετικά με το γάμο και την συγκατοίκηση. Οπότε δεν είχα κανένα στεγανό να με περιορίζει. Μου συνέβη και από την στιγμή που πηγαίνει καλά, είμαι και εγώ καλά. Είναι τόσο απλό για εμένα και ταυτόχρονα τόσο σημαντικό ως προς την ποιότητα της σχέσης».

Για τον γάμο και τη μητρότητα:

«Δεν είμαι ούτε από αυτές που λένε "πότε θα παντρευτώ και θα γίνω μάνα"; Αλλά ούτε από εκείνες που διατυμπανίζουν ότι δεν θα παντρευτούν ποτέ. Η μεγαλύτερή μου έννοια είναι να είναι καλά οι άνθρωποί μου. Δεν τρομάζω με την ιδέα μη χαθεί η "δόξα" ή οτιδήποτε σχετικό».

Ο θάνατος, η μεγαλύτερη φοβία της:

«Μπορεί να με τρομάζει, μπορεί και όχι. Με τρομάζει περισσότερο η αίσθηση της απώλειας και πώς θα καταφέρω να συμβιβαστώ με αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση