GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κυβέρνηση διαψεύδει αλλά ιδού το ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο της ΕΛΑΣ για τους παράνομους μετανάστες...

"Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας" χαρακτήρισε ο υπουργός, Γ. Πανούσης, τις αποκαλύψεις ότι πλέον οι παράνομοι μετανάστες δεν θα σ...

"Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας" χαρακτήρισε ο υπουργός, Γ. Πανούσης, τις αποκαλύψεις ότι πλέον οι παράνομοι μετανάστες δεν θα συλλαμβάνονται και θα τους δίνονται χαρτί παραμονής για ένα μήνα, αν θέλουν να φύγουν, ενώ αν δε το επιθυμούν, θα τους δίδεται άδεια παραμονής έξι μηνών. Αν η περίοδος των έξι μηνών παρέλθει, δεν διευκρινίζεται μέχρι στιγμής ποια διαδικασία θα ακολουθείται, και απλώς αναφέρεται ότι θα ακολουθήσει νεότερη διαταγή.
Όμως αμηχανία και αλαλούμ η αποκάλυψη του ΣΚΑΪ για την σχετική απόφαση και για το υπηρεσιακό έγγραφο.

Οι διαρροές από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν:
«Σε μια κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών! Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη "αποκάλυψη" προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει! Η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή -άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί –απ’ όλους! Ας σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Και ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως».
«Αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας ή κατασκευασμένα σενάρια τρομοκράτησης των πολιτών; Ό,τι και να είναι αυτή η Ανακοίνωση για τα Κέντρα κράτησης στερείται σοβαρότητας και οποιασδήποτε βάσης αληθείας» υποστηρίζει από την πλευρά του σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

Το έγγραφο που έχει στη διάθεσή του ο ΣΚΑΪ
Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών όσοι αλλοδαποί εισέρχονται στα υδάτινα και τα χερσαία σύνορα της χώρας μας δεν θα συλλαμβάνονται, αλλά θα τούς δίδεται χαρτί παραμονής 1 μήνα, αν θέλουν να φύγουν, ενώ αν δε θέλουν θα τους δίδεται άδεια παραμονής έξι μηνών.
Στο έγγραφο, που τιτλοφορείται "Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης αλλοδαπών" δεν διευκρινίζεται μέχρι στιγμής τι διαδικασία θα ακολουθείται αν η περίοδος των έξι μηνών παρέλθει, και απλώς αναφέρεται ότι θα ακολουθήσει νεότερη διαταγή.
Εξάλλου, ανοίγουν τα κέντρα κράτησης σε όλη την επικράτεια και όπου υπάρχουν αλλοδαποί θα αφήνονται ελεύθεροι με εξάμηνη άδεια (εκτός αν βαρύνονται με ποινικά αδικήματα).



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση